

OSDU® Forum Pre-event Member Meetings and Open Sessions Monday, April 22, 2024

BST	Topic	Host	Room
09:00am – 5:30pm	Data Concepts – TBD	Pierrick Gaudin, TotalEnergies	
	Data Concepts - TBD	Pierrick Gaudin, TotalEnergies	
09:00am – 5:30pm	Enterprise Architecture	Jane McConnell, Spinning Yarns	
12:30pm - 2:00pm	Lunch	90 minutes	
2:00pm – 5:30pm	OMC Leadership Meeting	Ian Betts, Shell	
2:00pm – 5:30pm	PMC Leadership Meeting	Chad Leong, SLB	
2:30pm – 3:00pm	OSDU Forum 101 – Business Introduction *	TBD	
3:00pm – 3:30pm	OSDU Forum 101 - Technical Introduction*	Steve Tomlinson, Shell	
3:30pm - 4:00pm	Coffee Break		
4:00pm – 4:30pm	OSDU Forum 101 – Technical Part I *	Steve Tomlinson, Shell	
4:30pm – 5:00pm	OSDU Forum 101 – Technical Part II *	Steve Tomlinson, Shell	
5:30pm – 7:00pm	Networking Reception	The Open Group	

 $\boldsymbol{\ast}\,$ These sessions are open to both OSDU Forum Members and the general public



OSDU Forum Member Meeting Day 1 – Tuesday, April 23, 2024

BST	Topic	Presenter(s)	Room
09:00	Welcome	Steve Nunn, The Open Group CEO	
09:05	Introduction and Housekeeping	Dennis Stevens, OSDU Forum Director	
09:15	Keynote Address – Operator Perspective		
09:45	Agenda and Room Assignments Review	Dennis Stevens, OSDU Forum Director	
9:55	Operator Panel Discussion ◆ The OSDU Data Platform in Practice		
10:30	Premium Sponsor Presentation		
10:35	Break	25 minutes	
11:00	Operator Presentations x 3		
11:00	Enterprise Architecture		
11:00	Data Definitions in Practice	Pierrick Gaudin, TotalEnergies	
12:30	Premium Sponsor Presentation		
12:35	Lunch	85 minutes	
2:00	BCM Working Session	lan Betts, Shell Tim Hunter-Rowe, BP Anne Tremko, Thoughtworks Pierrick Gaudin, TotalEnergies	
	PWS Working Session	Kat Pisaniec, Accenture	
	EA Working Session		
	Data Loading and Ingestion Working Session		
3:30	Break	30 minutes	
4:00	BCM Working Session	lan Betts, Shell Tim Hunter-Rowe, BP Anne Tremko, Thoughtworks Pierrick Gaudin, TotalEnergies	
	PWS Working Session	Kat Pisaniec, Accenture	
	EA Working Session		
	Interoperability Working Session	Nikki Chang, Chevron Alice Chanvin, Aspentech	
5:30	Networking Reception until 7:00 pm	The Open Group	



OSDU Forum Member Meeting Day 2 – Wednesday, April 24, 2024

BST	Topic	Presenter(s)	Room
09:00	Introduction and Agenda	Dennis Stevens, OSDU Forum Director	
09:10	Keynote Address		
09:30	OSDU Forum Member Awards	Leadership Team	
9:55	Panel Discussion		
10:30	Premium Sponsor Presentation		
10:35	Break	25 minutes	
11:00	Presentations		
11:00	EA Working Session		
11:00	Breakout Session		
12:30	Premium Sponsor Presentation		
12:35	Lunch	85 minutes	
2:00	RAFS Working Session	Jennifer LaRue, Chevron	
	PWS Working Session	Kat Pisaniec, Accenture	
	CCUS Working Session	Jane Wheelwright, DGI	
	EA Working Session		
3:30	Break	30 minutes	
4:00	RAFS Working Session	Jennifer LaRue, Chevron	
	PWS Working Session	Kat Pisaniec, Accenture	
	EA Working Session		
5:30	Networking Reception until 7:00 pm	ТВС	



OSDU Forum Member Meeting Day 3 – Thursday, April 24, 2023

BST	Topic	Presenter(s)	Room
09:00	Introduction and Agenda	Dennis Stevens, OSDU Forum Director	
09:10	Keynote Address		
09:30	OSDU Leadership Panel Discussion – OSDU in Practice	Leadership Team	
10:30	Premium Sponsor Presentation		
10:35	Break	25 minutes	
11:00	Presentations		
11:00	Data Definitions Working Session	Pierrick Gaudin, TotalEnergies	
11:00	Breakout Session		
12:30	Premium Sponsor Presentation		
12:35	Lunch	85 minutes	
2:00	Data Definitions Working Session	Pierrick Gaudin, TotalEnergies	
	EA Working Session		
3:30	Break	30 minutes	
4:00 - 5:30	Closing Session	Patrick Kelly, OSDU Forum Chair	



OSDU Forum Member Meeting Day 4 – Friday, April 25, 2023

CST	Topic	Presenter(s)	Room
09:00	Data Definitions Working Session	Pierrick Gaudin, TotalEnergies	
09:00	TBC Working Session		
10:30	Break	30 minutes	
11:00	Data Definitions Working Session	Pierrick Gaudin, TotalEnergies	
11:00	TBC Working Session		
12:30	Lunch	90 minutes	