

## OSDU Forum Member Meeting Day 1 - October 31, 2023 9:00 AM CST to 5:30 PM CST

CST	Торіс	Presenter(s)
09:00	<ul> <li>Welcome and Introduction         <ul> <li>Welcome</li> <li>HSSE and Pro-Competitive statement</li> <li>Review of the Agenda</li> </ul> </li> </ul>	<ul><li>Steve Nunn</li><li>Dennis Stevens</li></ul>
09:10	Keynote Address – Operator Perspective	• TBC
09:30	<ul> <li>Operator Panel Discussion         <ul> <li>Today's Value and Tomorrow's Future Discussion</li> </ul> </li> </ul>	• TBC
10:00	Milestone 20/21 Overview and Release Scheduling	• PMC
10:30	• Break	• 30 minutes
11:00	Reference Architecture	• TBC
11:30	Roadmap – New Features	• BMC
12:00	Workflow Capabilities	• OMC
12:30	• Lunch	• 90 minutes
2:00	Business Value/Adoption Track     O Presentations followed by Q&A	• TBC
	<ul> <li>Technical Track</li> <li>EDS</li> </ul>	• TBC
	Capabilities Track         O Seismic and RDDMS	• TBC



3:30	• Break	• 30 minutes
4:00	Business Value/Adoption Track     O Presentations followed by Q&A	• TBC
	<ul> <li>Technical Track         <ul> <li>GCZ</li> </ul> </li> </ul>	• TBC
	Capabilities Track         O Wells	• TBC
5:30	Networking Reception until 7:30 pm	



## OSDU Forum Member Meeting Day 2 – November 1, 2023 9:00 AM CST to 5:30 PM CST

CST	Торіс	Presenter(s)
09:00	<ul> <li>Welcome and Introduction         <ul> <li>Review of the Agenda</li> </ul> </li> </ul>	Dennis Stevens
09:10	<ul> <li>ISV Overview         <ul> <li>Presentations followed by a panel discussion</li> </ul> </li> </ul>	• TBC
10:10	<ul> <li>SI Overview         <ul> <li>Presentations followed by a panel discussion</li> </ul> </li> </ul>	• TBC
11:00	• Break	• 30 minutes
11:30	Certification	• TBC
12:00	Recognition and Awards	Patrick Kelly
12:30	• Lunch	• 90 minutes
2:00	<ul> <li>Business Value/Adoption Track         <ul> <li>Presentations followed by Q&amp;A</li> </ul> </li> </ul>	• TBC
	• Technical Track o Core Services	• TBC
	Capabilities Track     o Production	• TBC
3:30	• Break	• 30 minutes



4:00	<ul> <li>Business Value/Adoption Track         <ul> <li>Presentations followed by Q&amp;A</li> </ul> </li> </ul>	• TBC
	Technical Track     O Project Workspace	• TBC
	Capabilities Track     O RAFS	• TBC
5:30	Networking Reception until 7:30 pm	



## OSDU Forum Member Meeting Day 3 – November 2, 2023 9:00 AM CST to 5:00 PM CST

CST	Торіс	Presenter(s)
09:00	<ul> <li>Welcome and Introduction         <ul> <li>Review of the Agenda</li> </ul> </li> </ul>	Dennis Stevens
09:10	CSP Overview     O Presentations followed by a panel discussion	• TBC
10:30	• Break	• 30 minutes
11:00	Backlog Prioritization	• BCM
11:30	How and Where to Get Involved	Comms
12:00	Audience Survey     O Real-time event survey	• TBC
12:30	• Lunch	• 90 minutes
2:00	Business Value/Adoption Track     o Presentations followed by Q&A	• TBC
	Technical Track     O Data Schema and Reference Data	• TBC
	Capabilities Track     o E&O, Policy	• TBC
	Real-time and Energistics Demo and Discussion	• TBC
3:00	• Break	• 30 minutes



3:30	Business Value/Adoption Track     O Wrap Up	• TBC
	Technical Track     O Wrap Up	● TBC
	Capabilities Track     O Wrap Up	• TBC
4:30	Conference Wrap Up and Close	Patrick Kelly